Når man vist nok sætter flere stickers ovenpå hinanden

07 november 2019 admin

Godt nok koster det ikke så meget at få lavet nogle gode stickers, så derfor ender det med at blive en form for visitkort for alt fra forretninger, orkestre, enkeltpersoner og videre, at man kan sætte dem op.

De sidder nemlig bedre fast end visitkort, og derfor er de nemme at sætte op i bymiljøet, selvom det ikke er lige lovligt at gøre alle steder, og faktisk skal man have tilladelse til at gøre den slags, hvilket færreste får gjort.

Står man lige med en sticker i lommen og kan klaske den på et byskilt, så er det nemmere at gøre det nu og håbe, at man ikke bliver opdaget, end at man skal hen at søge tilladelse fra myndighederne – så hellere håbe, at man ikke bliver opdaget.

Dog er der også nogle steder, hvor man godt må det, eller hvor man måske ikke ligefrem bliver forhindret i det, så det bliver en slags stiltiende accept af, at den slags foregår dette sted.

Sådan noget ser man blandt andet ske ved natklubber, barer, spillesteder og lignende, hvor der går sport i at kunne sætte ens sticker op, så det fylder hele lokalet ved for eksempel toiletterne.

Nogle gange skal klistermærkerne sættes lige ved siden af hinanden fra kant til kant, også selvom de ikke passer sammen, så der kommer til at være lidt overlap, men ellers forsøger man at få en dekorativ udsmykning, hvor det er brugerne og gæsterne, der er med til at forme stedet.

Der kan også gå lidt rivalisering i det, da man måske genkender nogle stickers fra nogle andre, man ikke bryder sig om, så man forsøger at dække dem til, eller man ligefrem forsøger at fjerne dem.

Skal du have fat i nogle stickers af god kvalitet til privat brug – eller erhvervsmæssig for den sags skyld – så skal du handle hos bogstaverogtal.dk. 

 

Flere Nyheder